Persondata- og cookiepolitik

 

For at sikre en god og tryg købsoplevelse hos WEISS ANDERSEN kan du her finde information om hvordan vi indsamler og benytter data, samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender vores handelsbetingelser godkender du samtidig vores generelle Cookie- og Privatlivspolitik. 


1. Vi er dataansvarlige - Sådan kontakter du os:

WEISS ANDERSEN, Studio WeissKrogh ApS (CVR: 37407879)
Æblehaven 4
8240 Risskov
Danmark
info@weissandersen.com

Ved at benytte weissandersen.com accepterer du samtidig, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.


2. Formålet og retsgrundlaget for behandling af dine persondat
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.


3. Kategori af personoplysninger
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

WEISS ANDERSEN indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.  


4. Opbevaring af personoplysninger
Personoplysninger opbevares i fem år iht. gældende regler fra SKAT. Herefter slettes oplysningerne.


5. Retten til at trække samtykke tilbage
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på info@weissandersen.com

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt. 

Du har altid ret til at få tilrettet ukorrekte oplysninger.


6. Hvem vidergiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger videregives til følgende kategorier af modtagere:

  • WEISS ANDERSEN anvender eksterne samarbejdspartnere og leverandører til drift, udvikling og hosting af f.eks. kommunikations- og markedsføringsløsninger samt IT-systemleverandører til håndtering af købsordrer. WEISS ANDERSEN anvender kun betroede databehandlere, som WEISS ANDERSEN har indgået databehandleraftaler med. Disse kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere den vare, du har bestilt eller forbedre din kundeoplevelse. 

For at kunne videreudvikle og forbedre weissandersen.com fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. 

Personoplysningerne registreres hos WEISS ANDERSEN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret har du altid ret til at sende os indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@weissandersen.com


7. Hvad bruger vi personoplysningerne til?
Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dine online ordre (fx for at sende dine varer mv.)
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online. 
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning


8. Adgang til dine oplysninger
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på info@weissandersen.com. Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.


9. Cookies
Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


10. Hvordan undgår jeg cookies?
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser, du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.